Algemene gegevens

Staanplaatsen: 66
Huuraccommodaties: 9

Le Camping Du Théâtre

Le Camping Du Théâtre in Vaison-la-Romaine is een middelgrote camping in de Ardèche met een buitenzwembad in Auvergne-Rhône-Alpes. De drie sterren camping beschikt over verschillende mooie ruime kampeerplaatsen en een paar leuk ingerichte chalets. Camping Du Théâtre beschikt over een leuk activiteiten voor jong en oud in de zomer. Ook heeft de camping een zwembad met een kleuterbad. Als je geen zin hebt om te koken kan je naar het restaurant van de camping. Waar je traditioneel, vlees en grill gerechten, vegetarisch, mediterraans en homemade pizza’s kan eten.

Omgeving van de Ardèche

Rondom Camping Du Théâtre is genoeg te beleven. Ga bijvoorbeeld naar het vulkanisch massief Plateau du Coiron, dat aan de voet van de camping ligt. Ook is het leuk om een kijkje te nemen in het in de plaatsen Montelimar, Aubenas en Vallon-Pont-Arc. Rondom de camping is meer dan genoeg natuur te zien. Zoals de prachtige natuurlijke brug Pont d’Arc en de Gorges de l’Ardèche. Verder kan je heerlijk fietsen, wandelen, paardrijden en kanoën.

Voor de beschikbaarheid & actuele prijzen van Le Camping Du Théâtre ga je naar onze partners.

Le Camping Du Théâtre

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Alba-la-Romaine

Chemin Ribeyras, 07400 Alba-la-Romaine

0033 (0)9 72 46 18 32
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.