Algemene gegevens

Staanplaatsen: 90
Huuraccommodaties: 53

Långasjönäs Camping & Holiday Village

Långasjönäs Camping & Holiday Village is een leuke camping aan een meer in het zuiden van Zweden in de regio Blekinge. Het Zweedse vakantiepark ligt midden in het natuurreservaat Långasjönäs. De camping beschikt over 90 kampeerplaatsen, waarvan 70 met elektriciteit. 4 kampeerplekken zijn geschikt voor campers en er zijn daarnaast 53 chalets/bungalows en trekkershutten die je kan huren. Op de camping vind je een kleine kampwinkel waar je wat basisboodschappen kunt doen.

Het mooie landschap van Zweden

Rondom het meer waar de camping aan ligt kun je meerder strandjes vinden waar je lekker tot rust kunt komen. Ook kun je er een bootje, kano, of kajak huren. Daarnaast mag je er ook vissen en kun je heerlijk wandelen rondom het meer. In de buurt van de camping ligt het grootste wildpark en natuurreservaat van Scandinavië: Eriksberg. Je kunt hier op safari en wilde dieren zoals edelherten, damherten, bizons, en wilde zwijnen.

We hebben een aantal opties voor Långasjönäs Camping & Holiday Village voor je op een rijtje gezet:

Långasjönäs Camping & Holiday Village

Zweden Blekinge län Karlshamn

Långasjönäsvägen 49, 37491 Karlshamn

0046 (0)4 54 32 06 91
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.