Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 19 m

Landschapscamping ’t Scharrelhoes

Landschapscamping ’t Scharrelhoes in Boekelo in Overijssel is rustig gelegen te midden in het fraaie Twentse coulisselandschap. De camping richt zich vooral op de toeristische kampeerder, die rust en ruimte zoekt.
Prachtige fiets- en wandelgebieden in de nabije omgeving, de camping is gelegen aan een knooppuntroute. ’t Scharrelhoes is een camping met een kleinschalig en gemoedelijk karakter waar u de keuze heeft uit ruime en gevarieerde plaatsen. U kunt zowel in de zon als in de schaduw kamperen. Vanaf uw standplaats is het genieten van de rust en schoonheid die de natuur met al z’n pracht aan flora en fauna te bieden heeft.
De camping biedt sanitair van deze tijd in een verwarmd gebouw. Kom en overtuig uzelf, ervaar de rust, ruimte en gastvrijheid.

Charme kamperen in Overijssel

Landschapscamping ’t Scharrelhoes is een camping midden in het Twentse landschap en op steenworp afstand van de plaatsen Boekelo, Hengelo, Enschede, Delden en Haaksbergen. Kamperen in het buitengebied van Boekelo combineert natuur en cultuur. Binnen een paar minuten haakt u zo aan op de fiets- en wandelroutes en begeeft u zich tussen de weilanden en in de bossen en geniet u van alles wat de natuur te bieden heeft. In de nabije omgeving vindt u onder andere de uitgestrekte natuurgebieden Haaksbergerveen, Buurserzand en Witteveen. Twente heeft veel te bieden, naast een prachtig landschap ook veel cultureel erfgoed.

We hebben een aantal opties voor Landschapscamping 't Scharrelhoes voor je op een rijtje gezet:

Landschapscamping ’t Scharrelhoes

Nederland Overijssel Twente Boekelo

Kwinkelerweg 361, 7548 PE Boekelo

053 42 81 48 0
Nederlands
begin april - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.