Algemene gegevens

Staanplaatsen: 235
Huuraccommodaties: 22
Kampeerterrein: 16 ha

Landclub Ruinen

Landclub Ruinen is een charme camping in Drenthe met binnenzwembad en veel comfort. Landclub ruinen is zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen en senioren. U kunt vanuit uw tent, caravan of camper mooie fiets- of wandel tochten maken. Er is de mogelijkheid tot het huren van een luxe safaritent of cottage, zo geniet u op een luxe manier van de camping. Landclub Ruinen beschikt over een overdekt zwembad met welness corner, een gezellige lounge, een leuke familieglijbaan en een binnenspeeltuin. Verder is er net sanitair en is er privé sanitair. Bezoek Landclub Ruinen in het meest karakteristieke deel van Drenthe.

Kamperen in Drenthe op Landclub Ruinen

De ligging van Landclub Ruinen in Nederland is uniek met wel vier nationale parken die niet ver van de camping afliggen. Landclub Ruinen ligt aan het Nationaal park Dwingelderveld en niet veel verder vindt u Drents-Friese Wold & Wieden Weerribben. In de omgeving kunt u genieten van de stilte, rust en het dorpsleven in Drenthe. Bezoek de plaatsen Dwingeloo en Ruinen, exposities, markten, vele evenementen en andere bezienswaardigheden in de provincie. Het welbekende dierenpark van Emmen ligt vlak bij het kampeerterrein. Vanaf Landclub Ruinen geniet u van een heerlijke rustgevende, of avontuurlijke, kampeervakantie.

We hebben een aantal opties voor Landclub Ruinen voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €17,70 €20,80 €27,50 per dag
Extra persoon €4,20 €4,20 €4,20 per dag
Hond €3,50 €3,50 €3,50 per dag
Elektriciteit €3 €3 €3 per dag
Safaritent 6 personen €52 €62 €106 per dag
Chalet 6 personen €53 €65 €112 per dag
Stacaravan 4 personen €46 €55 €95 per dag

Landclub Ruinen

Nederland Drenthe Ruinen

Oude Benderseweg 11, 7963PX Ruinen

+31 (0)52 24 71 770
Duits, Engels, Frans, Nederlands
gehele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.