Algemene gegevens

Staanplaatsen: 245
Huuraccommodaties: 10

Landal Wirfttal

Landal Wirfttal is een gezellige familiecamping in de regio Rijnland-Palts. Je vindt er een prachtig zwembad, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Daarnaast zijn er meerdere speeltuinen en sportvelden en kun je in de omgeving lekker bewegen in het bos. De camping organiseert allerlei leuke evenementen zoals een uitgebreid animatieprogramma. Bij de camping vind je een mooi meer waar je kunt zwemmen en een bootje kunt huren.

Geniet van de mooie omgeving

Op Landal Wirfttal ruikt u het direct: de frisse lucht stroomt u tegemoet. Niet voor niets is dit het gebied van Luftkurort Stadtkyll. Op nog geen twee uur rijden van Maastricht en gelegen in een echt natuurpark. Er zijn maar liefst 250 steile hellingen in de omgeving. U kunt het zich tijdens het wandelen, fietsen of langlaufen dus zo moeilijk maken als u maar wilt. Doet u het liever wat rustiger aan? Werp dan uw hengel eens uit, maak een tochtje door de mooie bossen of bezoek één van de vele leuke dorpjes in de omgeving. En na al die buitenlucht is het ’s avonds goed toeven in het Italiaanse restaurant Gusto.

We hebben een aantal opties voor Landal Wirfttal voor je op een rijtje gezet:

Landal Wirfttal

Duitsland Eifel

D-54589 Stadtkyll/Eifel

+31 (0)70 300 35 26
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.