Algemene gegevens

Staanplaatsen: 410
Huuraccommodaties: 15
Kampeerterrein: 9 ha

KNAUS Campingpark Wingst

KNAUS Campingpark Wingst in Wingst is een grote camping in Nedersaksen aan de rand van een uitgestrekt bosgebied in het noorden van Duitsland. De camping is ideaal voor camperaars en een kampeervakantie met kinderen. Op de camping zijn een speeltuin en minigolf. In de zomer is er een uitgebreid animatieprogramma. Tegenover de camping ligt een openbaar zwembad, waar de campinggasten, tegen korting, gebruik van kunnen maken. Daarnaast heeft u gratis toegang tot de wereldberoemde dierentuin van Wingst.

Vakantie in Nedersaksen op Campingpark Wingst

In de omgeving van camping KNAUS Campingpark Wingst kunt u wandelen en fietsen of een trektocht maken met paard en wagen. De omgeving is een paradijs voor watersporters, natuurliefhebbers en kampeerders met aandacht voor milieu en ecologische landbouw. Tenslotte kunt u een stedentrip naar Hamburg of Bremen maken. Het lage land tussen Bremen en Hamburg, is een afwisselend landschap, dat bestaat uit weilanden, bos, en veel water. Niet alleen de Noordzee, de grote rivieren Elbe en Weser, maar ook tientallen kleine riviertjes, kanalen en meertjes. De prachtige natuur in deze regio is uitgeroepen tot Werelderfgoed!

KNAUS Campingpark Wingst

Duitsland Nedersaksen Wingst

Schwimmbadallee 13, 21789 Wingst

+4947787604
Duits, Engels, Frans
begin maart - begin november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.