Algemene gegevens

Staanplaatsen: 60
Kampeerterrein: 10 ha

Klein-Frankrijk

Camping Klein-Frankrijk in Leenderstrijp is een gezellige, kleine camping in Noord-Brabant. Er zijn twee aparte gedeeltes met eigen sanitair: ‘Bos & Meer’ bestaat uit 30 bosrijke tentplaatsen. Dit gedeelte is volledig autovrij, er zijn kruiwagens. Hier mag men niet roken en niet stoken. Op ‘De Fuut’ zijn 30 ruime caravan-/camper-/tentplaatsen met stroom en hier zijn vuurschalen toegestaan. Voor fietsers en wandelaars is er altijd plaats. Vanwege het zwemwater mogen uitsluitend kinderen ouder dan 6 jaar kamperen.

Kamperen in Noord-Brabant

Een groot landgoed van 15 hectare, direct aan bos- en heidegebied, nabij de grens van België. Op het terrein is een grote zwemwaterplas aanwezig met rondom natuurlijke begroeiing. Vissen is hier helaas niet toegestaan. In de omgeving kunt u mooie fietstochten maken. Als u geen fiets bij u hebt, kunt u deze huren in een dorpje vlakbij de camping. In dit dorpje is ook een winkel gevestigd waar u makkelijk wat boodschappen kunt doen. Deze camping is een heerlijke vakantiebestemming voor rustzoekers, natuurliefhebbers en wandelaars.

Klein-Frankrijk

Nederland Noord-Brabant Leenderstrijp

Kapelstraat 20, 5595 GK Leenderstrijp

+31 (0)6 12 92 77 98
Duits, Engels, Nederlands
begin april - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.