Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 5 tenten
Kampeerterrein: 18 ha

Glamping Drenthe ’t Vlintenholt

Glamping Drenthe ’t Vlintenholt in Odoorn is een groene kindvriendelijke camping gelegen in een bosrijke omgeving in Drenthe. De kindvriendelijke camping beschikt over ruime plaatsen, uitgebreide voorzieningen en leuke activiteiten voor de kinderen. Tijdens de vakanties worden er leuke activiteiten georganiseerd op de camping voor de kinderen, zoals pannenkoeken bakken, wandelen met de nachtwaker, knutselen en speurtochten. De camping is autovrij, wat het nog veiliger voor de kids maakt en je laat genieten van ultieme rust. Vlakbij de glamping accommodaties is een parkeerplaats en je kunt gebruik maken van een bolderkar als je veel spullen bij hebt.

Sfeervolle tip-tent voor 5 personen

Verblijf in één van de Geardropper Tipi tenten voor 5 personen, die zo zijn opgesteld dat ze uitzicht hebben op de speeltoestellen en waterspeelplaats waardoor je de kinderen niet uit het oog verliest. De comfortabele Tipi tenten zijn voorzien van een elektrische koel-vriesbox, stroompunten, kookuitrusting en verlichting. De tenten bevinden zich op ruime plekken waar je zowel zon als schaduw hebt.

Vakantie in een Tipi tent in Drenthe

Tijdens je verblijf in een Tipi tent in Drenthe geniet je van rust, ruimte en natuur. In de omgeving kan je heerlijk wandelen en fietsen, en je kunt een hele hoop leuke uitstapjes maken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan musea, dierenparken, markten, braderieën en het nabijgelegen Emmen. Op een kleine vijf kilometer van de glamping vind je ook een leuk openluchtzwembad.

We hebben een aantal opties voor Glamping Drenthe 't Vlintenholt voor je op een rijtje gezet:

Glamping Drenthe ’t Vlintenholt

Nederland Drenthe Odoorn

Borgerderweg 17, 7873 TC Odoorn

+31 (0)85 060 62 33
Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.