Meer foto's

BoerenBed De Brabantse Hei

Boerenbed De Brabantse Hei is een kindvriendelijke boerderijcamping met luxe safaritenten in Noord-Brabant vlakbij de Belgische grens. Op de glamping kun je luxe safaritenten voor 6 personen met privé sanitair huren. De tenten staan op een terrein naast de boerderij en hebben een prachtig uitzicht op de omgeving. In het midden van het kampeerterrein kun je een dierenweide vinden waar je de geitjes kunt aaien. In de knuffelschuur mag je knuffelen met de cavia’s en konijnen. In het boerderijwinkeltje kun je heerlijke BBQ pakketten van eigen koeien kopen.

Boerderijcamping in Noord-Brabant

In de omgeving kun je genoeg leuke uitjes beleven. De Efteling, Beekse Bergen en Bobbejaanland liggen allemaal op minder dan een half uur rijden. In het nabijgelegen dorpje Reusel (5 km) kun je vissen of zwemmen in de recreatievijver. Daarnaast kun je in de omgeving van de boerderij heerlijk wandelen, fietsen en mountainbiken.

Overige information van deze accommodatie

Boek BoerenBed De Brabantse Hei:

BoerenBed De Brabantse Hei
Nederland Noord-Brabant Hooge Mierde

De Luther 23, 5095 AC Hooge Mierde

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe