Algemene gegevens

Staanplaatsen: 96
Huuraccommodaties: 50
Kampeerterrein: 3,7 ha
Hoogte: 550 m

Flower camping La Plage

Camping La Plage in Treignac-sur-Vézère is een gezinscamping gelegen in een regionaal park aan een meer met zandstrand in de Corrèze in de Limousin. Leuke activiteiten op en rondom de camping en zwemmen in het meer. De kampeerplaatsen liggen in een groene omgeving met veel bomen en beschikken dus over voldoende schaduw. Daarnaast verhuurt de camping ook huuraccommodaties waaronder ingerichte tenten, stacaravans en chalets op palen gebouwd. De broodservice zorgt ervoor dat u elke ochtend kunt ontbijten met vers brood en croissants. Ook is er een campingwinkel aanwezig. Op en rondom camping La Plage is er volop wat te beleven. Tafeltennissen met andere campinggasten, spelen in de speeltuin en lekker springen in het springkasteel. In de recreatieruimte kunt u een boek lezen of even televisie kijken.

Gezinscamping in de Corrèze aan een meer

Op een paar meter van de camping staat een grote trampoline, is er een jeu de boulesterrein en een volleybal en badmintonveld. Een gezellig dagje uit met het hele gezin kan bij de minigolf. Het zandstrand bij het meer is via camping La Plage bereikbaar. In de maanden juli en augustus kan er gezwommen worden in het meer onder toezicht van een strandwacht. Even het water op kan met een waterfiets of met de kano. Het dorpje Treignac-sur-Vézère is makkelijk te bereiken te voet. Bewonder de mooie middeleeuwse architectuur en het charmante plein.

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €11,00 €18,00 €22,00 per dag
Extra persoon €3 €4 €5 per dag
Extra persoon 3-6 jaar €2 €3 €4 per dag
Huisdieren €2 €2 €3 per dag
Mobile home 2/3 personen €41 €41 €44 per dag
Sweetflower 4/6 personen €62 €72 €72 per dag
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. een kampeerplaats met voertuig

Flower Camping La Plage

Frankrijk Limousin Corrèze Treignac

Lac des Barriousses, 19260 Treignac

+33 (0)5 55 98 08 54
Engels, Frans, Nederlands, Spaans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.