Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 20

FarmCamps Stolkse Weide

In het mooie polder-landschap vlakbij Gouda ligt het melkveebedrijf van Wilco en Durkje en hun 2 jonge kinderen. Hun grote erf biedt alle ruimte aan kids om uren te spelen en met de dieren bezig te zijn. Jullie kunnen overnachten in één van 20 glampingaccommodaties met uitzicht op uitgestrekte weilanden en de grazende koeien, schapen, en weidevogels.

Leer alles over het boerenleven

Boer Wilco en boerin Durkje kunnen je alles vertellen over de boerderij en de dieren. Ook heb je de mogelijkheid om boer Wilco te helpen met het verzorgen van de koeien en de kalfjes, of de dieren voeren in de Knuffelschuur. Hou je meer van spelen? Ook dan kom je op de boerderij zeker aan je trekken. Skelteren, trampoline springen, spelen en zwemmen in de Water Pret Weide of met je nieuwe vriendjes een hut bouwen in de Hooi Hooi Speelschuur. Genoeg te doen dus!

Verblijf in een luxe glampingtent

Op het erf van de Stolkse Weide overnacht je in één van de 10 luxe Safaritenten of de 10 nog luxere Lodgetenten. De fijne Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen toilet. Douchen doe je in het splinternieuwe sanitair gebouw van de boerderij. En als je net dat beetje extra luxe wilt, dan zit je helemaal goed in de Lodgetent met eigen badkamer!

We hebben de beste opties voor FarmCamps Stolkse Weide voor je op een rijtje gezet:

FarmCamps Stolkse Weide

Nederland Zuid-Holland Krimpenerwaard Stolwijk

Bovenkerkseweg 49, 2821 XT Stolwijk

+31 088 8889188
Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.