Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 8

FarmCamps BoeBaDoe

Op deze melkveehouderij in Beringe te Limurg ontmoet je niet alleen de koeien van boer Bart maar ook de pony’s van boerin Floor. En met slechts 8 luxe tenten is dit een gezellig en kleinschalig erf waar je ongetwijfeld heerlijk gaat genieten. Op deze FarmCamps boerderij geniet je gegarandeerd van de rust en ruimte. Er zijn 8 luxe tenten, dus druk zal het nooit worden. De boerderij ligt in een agrarisch gebied aan een rustige weg.

Gezellige doe-boerderij

De traditionele melkveehouderij is omgetoverd tot een leuke, leerzame en gezellige doe-boerderij. Hier kunnen de kids heerlijk spelen en leren over het leven op de boerderij. En op deze melkveehouderij wonen niet alleen koeien. Boerin Floor haar passie ligt bij dieren en in het bijzonder bij paarden. Ze is zelfs gediplomeerd Centered Riding instructrice en geeft zowel aan kinderen uit de buurt als aan de gasten ponyrijles in hun mooie buitenbak.

Luxe safaritenten

Bij FarmCamps BoeBaDoe logeer je in één van de 8 luxe tenten. Je hebt keuze uit de luxe Safaritent met toilet in de tent (douchen gebeurt in het sanitairgebouw) en de luxe Ranchtent met de gave Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast je tent. Tenslotte heb je de nog luxere Lodgetent en Barntent met badkamer in de tent.

FarmCamps BoeBaDoe

Nederland Limburg Beringe

Haambergweg 14, 5986 NX Beringe

+ 31 088 8889188
Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.