Algemene gegevens

Staanplaatsen: 20
Huuraccommodaties: 15

Domaine L’Ecrin Vert

De camping Domaine L’Ecrin Vert heet je van harte welkom voor een ontspannend verblijf in een prachtige groene omgeving, midden in de natuur langs het water. De kleine camping vind je vlakbij het stadje Lincou in het departement Aveyron in de Regio Occitanië. Geniet van de rust en de sereniteit, of dat nu in een tent, caravan, camper of huuraccommodatie is! Deze kleine familiecamping beschikt over verschillende speeltoestellen en er worden in de zomer leuke activiteiten georganiseerd.

Geniet van de groene omgeving

De camping bevindt zich aan de oevers van de rivier de Tarn. Op de camping kan je fietsen huren en daarmee de mooie omgeving ontdekken. Ook kun je op de rivier verschillende watersporten beoefenen zoals Kajakken. Het is een bosrijke omgeving met veel wandelroutes en je kunt er dus goed tot rust komen. Ook zijn er verschillende kleine dorpjes in de buurt, waar je cultuur kunt snuiven.

We hebben een aantal opties voor Domaine L'ecrin Vert voor je op een rijtje gezet:

Domaine L’ecrin Vert

Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Requista

Pont de Lincou, 12170 Réquista

+33 7 80 33 74 54
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.