Algemene gegevens

Staanplaatsen: 40
Huuraccommodaties: 60
Kampeerterrein: 3,5 ha
Hoogte: 500 m

Domaine du Camping des Sources

Camping des Sources in Gordes is een natuurcamping in de Vaucluse in het hart van de Luberon in een van de mooiste dorpen van Frankrijk met een fantastisch uitzicht op de bergen. De camping staat bol van de activiteiten en het zwembad staat klaar voor urenlang plezier. De kampeerplaatsen liggen in een natuurlijk kader met typische provençaalse begroeiing zoals tijm, groene eiken en lavendel. Er zijn ook verschillende huuraccommodaties die u kunt boeken zoals bungalows, chalets en mobilhomes. De camping beschikt over een restaurant met bar waar u heerlijke regionale wijnen kunt drinken. De hoogstnodige producten vindt u in de campingwinkel. De broodservice zorgt voor dagelijks vers brood en Franse croissants. Een vakantie op camping des Sources betekent dat u zich geen enkel moment hoeft te vervelen. U kunt guitaarlessen volgen van april tot september voor de muziekliefhebber. Elke donderdag zijn er muzikale avonden voor het hele gezin. Verder vindt u op de camping een jeu de boulesbaan, een sportterrein met voetbal en minigolf. Ook kunt u fitnessen in de openlucht en is er een tafeltennistafel aanwezig.

Natuurcamping in de Luberon

Ontdek de prachtige regio, de olijfboomgaarden en de provençaals authenticiteit. Bezoek een van de mooiste dorpen van Frankrijk, Gordes, en de wijnkelders van Palais Saint-Firmin. Vergeet ook zeker niet om een glaasje wijn te proeven en een fles mee naar huis te nemen. Vanaf camping des Sources maakt u een 3-uur durende wandeling in de vrije natuur. Bij de receptie kunnen ze alle informatie geven voor de meest geweldige wandelingen in de Vaucluse. Ook nodigt de omgeving uit om te mountainbiken en te fietsen.

We hebben de beste opties voor Domaine du Camping des Sources voor je op een rijtje gezet:

Domaine du Camping des Sources

Frankrijk Provence Vaucluse Gordes

Route de Murs, 84220 Gordes

0033 (0)4 90 72 12 48
Engels, Frans, Italiaans
april - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.