Algemene gegevens

Staanplaatsen: 87
Huuraccommodaties: 12

Charme Camping Woltzdal

Charme Camping Woltzdal in Maulusmühle is een middelgrote camping in het Luxemburgse kanton Clervaux gelegen aan een rivier. De familiecamping in beschikt over appartementen, chalets, huurtenten, stacaravans, kampeerplaatsen en trekkershutten. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Charme Camping Woltzdal een speeltuin en de mogelijkheid om te zwemmen in de rivier. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in het restaurant. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal als een wandel- en fietsvakantie, maar ook voor een kindvriendelijke vakantie en voor natuurliefhebbers.

Ontdek de Clervaux

In de omgeving van Charme Camping Woltzdal in het Noorden van Luxemburg is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals fietsen, golfen, kanoën, mountainbiken, paardrijden, surfen en wandelen vind je in interessante bezienswaardigheden. Zo kan je naar Luxemburg stad, Clervaux, Ettelbrück, Wiltz, Diekirch, Vianden en het Duitse Trier. Verder is het leuk om de kastelen van Clervaux, Larochetten, Vianden en Beaufort te bezoeken. Of naar het sprookjespark Bettembourg te gaan.

We hebben een aantal opties voor Charme Camping Woltzdal voor je op een rijtje gezet:

Charme Camping Woltzdal

Luxemburg Clervaux Maulusmühle

12 Maison, 9974 Maulusmühle (Clervaux)

+35 2 998 938
Engels

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.