Algemene gegevens

Staanplaatsen: 42
Huuraccommodaties: 7

Camping Zwinderen

Camping Zwinderen is een kleine familiecamping gelegen in de groene velden en bossen van Drenthe. De camping heeft ruime plaatsen, waar je helemaal tot rust kunt komen. De camping heeft een heerlijk zwembad met kleuterbad, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Bij het zwembad kun je genieten van een grote ligweide en speeltuinen. Er is een kiosk waar je een patatje of ijsje kunt eten. Op de camping worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals speurtochten, knutselmiddagen en broodjes bakken.

Camping in Drenthe

Camping Zwinderen bevindt zich in de groene bossen en velden van Zuid-Drenthe. De camping ligt tussen de drie dorpen Emmen, Hoogeveen en Coevorden. Deze dorpen zijn zeer de moeite waard en je kunt er leuke bezienswaardigheden vinden. In de omgeving kun je daarnaast heerlijk wandelen en fietsen.

We hebben de beste opties voor Camping Zwinderen voor je op een rijtje gezet:

Camping Zwinderen

Nederland Drenthe Coevorden Zwinderen

Toldijk 20a, 7864 TL Zwinderen

+31524291680
Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.