Algemene gegevens

Staanplaatsen: 64
Huuraccommodaties: 8

Camping Y Bungalows Sierra De La Culebra

Camping Y Bungalows Sierra De La Culebra is een gezellige familie camping gelegen in de groene omgeving, vlakbij Portugal. De camping beschikt over een heerlijk zwembad met peuterbad, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. De camping heeft daarnaast een lekker restaurant met terras, waar je een lekker hapje kunt eten. Je vindt er tennisvelden en diverse speeltoestellen. Daarnaast is er een spa met sauna en massage faciliteiten.

Geniet van de groene natuur

3-sterrencamping Sierra de la Culebra, is gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving, tussen 4 beschermde natuurparken Sierra de la Culebra, Lago de Sanabria, Parque de Montesinho in Portugal en Arribes del Duero. Op de camping vindt u de beste voorzieningen zoals een excellent restaurant en magnifieke sportvoorzieningen. De perfecte vakantie voor natuurliefhebbers!

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Camping Y Bungalows Sierra De La Culebra bij:

Camping Y Bungalows Sierra De La Culebra

Spanje Castilië en León Zamora Figueruela de Arriba

49520 Figueruela de Arriba

+34 980 68 30 20 / 630 66 13 29
Duits, Engels, Spaans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.