Algemene gegevens

Staanplaatsen: 19
Huuraccommodaties: 12
Kampeerterrein: 7 ha

Camping Ulika

De charme camping Ulika in Rovinj (Istrië) is een klein groen paradijs in een voormalige olijfgaard vlak bij de Adriatische kust (0,6 km). De camping is ideaal voor koppels en beschikt over een buitenzwembad, een restaurant in Istrische stijl en romantisch terras. De campinggasten hebben keuze uit kampeerplaatsen met (half) schaduw of juist zon. Kleine campings in Kroatië zijn zeldzaam. Voor wie een kleine en gemoedelijke camping in Istrië zoekt, is camping Ulika een aanrader! Er is geen animatie op de camping, omdat rust hoog in het vaandel staat. Voor de kids is zijn er wel leuke speeltoestellen, waar ze met andere kinderen kunnen spelen.

Vakantie in Istrië op camping Ulika

Rovinj ligt aan de westkust van Istrië, het grootste schiereiland van Kroatië, op een uur rijden van Triëste, 2,5 uur rijden van Zagreb en 6 uur rijden van München. Rovinj is trots op haar natuurlijke en culturele trekpleisters, zoals het oude centrum, het weelderige bospark Zlatni Rt, de eilandjes en de kust. Rovinj kent 134 zonnedagen, waarmee het de op twee na zonnigste plaats is, maar het is ook de plaats met de minste wolken aan de Adria.

Voor de beschikbaarheid & actuele prijzen van Camping Ulika ga je naar onze partners.

19

12

7 ha

Camping Ulika

Kroatië Istrië Rovinj

Polari BB, 52210 Rovinj

+385911219487
Engels

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.