Algemene gegevens

Staanplaatsen: 126
Huuraccommodaties: 5

Camping Trin

Camping Trin, met zijn unieke ligging op het Flimsplateau bij Trin Mulin, omgeven door steile rotswanden en grenzend aan de adembenemende Rijnkloof, is een van de mooiste campings van Zwitserland. Onze gasten kamperen op een vlakke en zonnige dalbodem aan de rand van het bos, iets buiten de gebaande paden van Flims-Laax-Falera, aan de poort naar de Surselva. Wij bieden prachtige accommodaties en comfort voor een eerlijke prijs in een magische plek midden in de natuur. Een grote tentweide met vrije keuze van plaatsen, stevige Bunga-lagen, een kinderspeelplaats met natuurlijke vijver, open haarden, een grote moestuin en nieuwe sanitaire voorzieningen maken de campingvakantie tot een unieke belevenis.

Ontdek de groene omgeving

Er is genoeg te ontdekken in de directe omgeving. Op korte wandelafstand vindt u het kristalheldere Crestasee meer, de ruige Rijnkloof en prachtige wandelpaden. Een ideaal vertrekpunt voor tochten per kano, mountainbike, paraglider of motor.

We hebben een aantal opties voor Camping Trin voor je op een rijtje gezet:

Camping Trin

Zwitserland Graubünden Trin

Via Geraglia 2, 7016 Trin Mulin

+41 76 440 19 93
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.