Algemene gegevens

Staanplaatsen: 180
Huuraccommodaties: 30
Kampeerterrein: 6 ha
Hoogte: 530 m

Camping Trélachaume

Camping Trélachaume in Maisod is een rustige camping (180 plaatsen) met een verwarmd zwembad in de Jura gelegen in de heuvels bij het meer van Vouglans in de Franche-Comté. Vanaf de middelgrote camping heeft u prachtig uitzicht op het meer en het Juragebergte. De sfeervolle camping voorziet in ruime, afgebakende kampeerplaatsen en de verhuur van Cottages met uitzicht op het meer Vouglans, mobil homes en chalets. U heeft de beschikking over een verwarmd zwembad, speeltuin, volleybalveld, recreatieruimte en speeltuin voor de kinderen. Voor een goede afhaalmaaltijd (frites, pizza’s, enz) kunt u terecht in het nieuwe bar-restaurant. U kunt ook gebruik van de kleine supermarkt en brood- en gebaksservice. De camping heeft comfortabel sanitair. In het hoogseizoen is er animatie voor jong en oud. De speeltuin is volledig vernieuwd met nieuwe spelletjes en nieuwe pingpongtafels voor kinderen! Op 800 meter liggen een jachthaven en het meer. In het meer kan er gevist worden. Vanaf de camping is de jachthaven via een steil pad te voet bereikbaar en over de weg met de auto (gratis parkeren naast het strand).

Charme camping in de Jura

Camping Trélachaume ligt in het Jura merengebied aan het Lac Voulgans, het grootste stuwmeer van Frankrijk. Het turquoise water is ideaal om in te zwemmen. In de zomer is het water rond de 25 graden. Aan het strand kunt u kano’s, waterfietsen en (elektrische) huren. De camping is het startpunt van veel wandel- en fietsroutes. In de directe omgeving kunt u paardrijden, klettersteigen (via ferrata), karten, vissen en aan canyoning doen. De Jura is ook een perfecte vakantiebestemming voor het verkennen van authentieke Franse dorpjes, Franse markten en lekker eten.

We hebben een aantal opties voor Camping Trélachaume voor je op een rijtje gezet:

Camping Trélachaume

Frankrijk Franche-Comté Jura Maisod

50 Route du Mont du Cerf, 39260 Maisod

+33 (0)3 84 42 03 26
Duits, Engels, Frans
half april - begin september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.