Algemene gegevens

Staanplaatsen: 75
Huuraccommodaties: 1
Kampeerterrein: 10 ha
Hoogte: 450 m

Camping Thüringer Wald

De charme camping ligt midden in de natuur in een bosrijke omgeving in het mooie Thüringen. Vanaf de camping kunt u al starten met een wandeling, op 900 meter van de camping bevindt zich een groot stuwmeer, de Hohenwarte-Stausee waar u in kunt zwemmen. Honden zijn bij ons welkom. Doordat de camping 10 hectare groot is hebben we ruime plekken waardoor u veel privacy heeft, u mag ook uw eigen plek uitzoeken. De plekken zijn niet genummerd of afgebakend, er zijn overal water en stroompunten aanwezig, en een sanitair gebouw. We hebben op de camping een restaurant en een Mini-Markt waar u elke ochtend 7 dagen in de week verse broodjes kunt halen en andere producten. Bij ons komt u voor de rust en voor de natuur.

Geniet van de groene omgeving

Vanaf de camping kunt u al starten met uw wandeltocht. Maar gaat u liever een dagje met de auto weg dat kan natuurlijk ook. Doordat de camping in het voormalige oost Duitsland ligt is een bezoekje aan het Duits museum zeker waard. Hier staat nog een stuk muur en word er een film afgespeeld over hoe het leven in dat dorpje er uit zag tijdens de koude oorlog. U kunt er ook voor kiezen om kastelen of burchten te gaan bezoeken of om een dagje de stad in te gaan, denk dan aan Saalfeld, Rudolstadt, Weimar, Jena, Erfurt. Ze zijn allemaal een bezoekje waard. In onze receptie en Mini-Markt liggen allemaal folders van wat er te zien is in onze omgeving.

We hebben de beste opties voor Camping Thüringer Wald voor je op een rijtje gezet:

Camping Thüringer Wald

Duitsland Thüringen Drognitz

Mutschwiese 1 07338 Drognitz, Duitsland

0049 (0)36737 230420
Duits, Engels, Nederlands
eind maart - eind oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.