Camping Sites et Paysages De Martinière is een mooie natuurcamping in Saint-Pierre-de-Chartreuse in de bergen in de regio Auvergne-Rhône-Alpes.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 85
Huuraccommodaties: 6
Kampeerterrein: 2,5 ha
Hoogte: 947 m

Camping Sites et Paysages De Martinière is een mooie natuurcamping in Saint-Pierre-de-Chartreuse in de bergen in de regio Auvergne-Rhône-Alpes met 85 kampeerplaatsen en 6 huuraccommodaties. Op deze natuurcamping geniet je van rust, ruimte en het buiten zijn. Op Camping Sites et Paysages De Martinière huur je bungalowtenten, ingerichte tenten, kampeerplaatsen en stacaravans. De groene camping in het departement Isère heeft internet en een zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor avonturiers, gezinnen met jonge kinderen, een kampeervakantie bij de boer, natuurliefhebbers en bergliefhebbers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan. Een vakantie op Camping Sites et Paysages De Martinière vormt de perfecte basis voor het verkennen van deze prachtige groene omgeving in Frankrijk. De wandel- en/of fietsliefhebber heeft volop keuze op het gebied van wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in de omgeving wandelen in het bos, canyoning, fietsen, kastelen bezoeken, paardrijden en wandelen.

Camping Sites et Paysages De Martinière

Frankrijk Rhône-Alpes Isère Saint-Pierre-de-Chartreuse

route du Col de Porte
38380 Saint-Pierre-de-Chartreuse

+33 (0)4 76 88 60 36
Engels, Frans
begin mei - half september

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.