Algemene gegevens

Staanplaatsen: 74
Huuraccommodaties: 20
Kampeerterrein: 4 ha

Camping Au Clos de la Chaume

Camping Au Clos de la Chaume in Corcieux is een driesterren ecocamping op 10 minuten van Gérardmer in de Vallei des Lacs in de Vogezen gelegen in een natuurpark in de Lorraine. Het beekje dat over het kampeerterrein stroomt is een bron van plezier voor alle kinderen. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor zowel tenten, caravans als campers. De plaatsen zijn ruim, plat en liggen verspreid op een terrein van 4 hectare. U kunt verschillende huuraccommodaties boeken zoals een chalet, een lodgetent of een stacaravan. Het merendeel van de accommodaties is voorzien van een houten terras; de chalets beschikken over een overdekt houten terras. Tijdens het hoogseizoen vindt u vers brood en croissants te koop bij de receptie. Er zijn ludieke activiteiten voor groot en klein op camping Au Clos de la Chaume. Een afgesloten speelterrein, sporttoernooien en een jeu de boulesterrein. Zwemmen kan in het openlucht zwembad. Er stroomt een klein beekje over de camping met een watermolentje en een kleine dam waar kinderen wedstrijdjes met bootjes kunnen houden.

Kamperen bij Au clos de la Chaume in Gérardmer

Camping Au Clos de la Chaume is het ideale vertrekpunt om de Vogezen, de Alsace en de Lorraine te ontdekken. Er zijn verschillende manieren om de omgeving te bewonderen: per fiets of mountainbike of bewandel de vele wandelroutes die u langs prachtige natuur leiden. Cultuur snuiven kan tijdens een bezoekje aan de vele kastelen in de Alsace, zoals het kasteel van Haut Koenigsbourg. Wateractiviteiten zoals vissen, surfen en kanoën zijn ook te beoefenen in de Vogezen.

We hebben de beste opties voor Camping Sites et Paysages Au Clos de la Chaume voor je op een rijtje gezet:

Camping Sites et Paysages Au Clos de la Chaume

Frankrijk Lorraine Vogezen Corcieux

21, Rue d’Alsace, Route de Gerardmer, 88430 Corcieux

0033 (0)3 29 50 76 76
Engels, Frans
april - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.