Camping Saint-Pal

Camping Saint-Pal in Mostuéjouls is een familiecamping gelegen aan de oevers van de rivier de Tarn met een prachtig privéstrand in de Aveyron in de Midi-Pyrénées. Kom zwemmen in het verwarmde zwembad of luieren op het privéstrand aan de rivier. De kampeerplaatsen liggen verspreid over het terrein en enkele liggen direct aan de rivier. Het is mogelijk om een koelkast te huren en deze te plaatsen op uw kampeerplek. Alle plekken beschikken over een elektriciteitsaansluiting. Daarnaast biedt de camping ook verschillende huuraccommodaties zoals stacaravans, ingerichte tenten en lodgetenten. Op de gemeenschappelijke barbecueplaats kunt u lekker barbecueën met andere campinggasten. Camping Saint-Pal biedt toegang tot een privéstrand aan de rivier de Tarn waar u kunt zwemmen en waar de kinderen kunnen spelen. Er is ook een verwarmd zwembad met ligstoelen en u kunt kano’s huren bij de receptie om een afdaling op de rivier te maken. Voor kinderen is er een speeltuin, Kids Club, tafeltennis en volleybalterrein. Ook is er volop animatie voor jongeren en volwassenen.

Familiecamping in Aveyron

De kano’s op Camping Saint-Pal zijn gratis en u kunt mooie tochten maken. U wordt naar Les Vignes gebracht en komt kanoënd weer terug naar de camping. Rondom de camping zijn er nog andere sportieve activiteiten: mountainbiken, canyoning, raften, via ferrata en bijvoorbeeld paardrijden. U kunt er zelfs bungeejumpen!

Overige information van deze accommodatie

Camping Saint-Pal
Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Mostuéjouls

12720 Mostuéjouls

0033 (0)5 65 62 64 46
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half juni - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe