Algemene gegevens

Staanplaatsen: 58
Huuraccommodaties: 40
Kampeerterrein: 8 ha
Hoogte: 200 m

In Najac, langs de rivier de Aveyron, heet Camping Le Païsserou u welkom

Camping Le Païsserou in Najac is een camping in het departement Aveyron gelegen aan de gelijknamige rivier de Aveyron in de regio Occitanië. Kampeerplaatsen, natuur bungalows of chaletjes … Camping Le Païsserou is de ideale camping voor vakantie, voor jong en oud. Op de Camping Le Païsserou, is animatie voor kinderen en ouders van juli t/m augustus. Een ruim sport- en animatieveld langs de rivier maakt het voor kinderen gemakkelijk om samen te spelen. Er is een zwembad, een kleine “épicerie”, een restaurant en een buiten sport centrum.

Rustige omgeving van de Gorges de l’Aveyron

De rustige omgeving en de natuur van de “Gorges de l’Aveyron”, zijn de grootste kenmerken van de camping. Vele activiteiten zijn mogelijk voor een sportieve vakantie: kanoën, mountainbiken, boom klimmen. En nog veel meer! Het middeleeuwse dorpje Najac met zijn prachtig kasteel aan de top is zeker de moeite waard. De Aveyron kent een rijk verleden dat nog steeds terug te zien is in oude dorpjes en kastelen in de buurt (Villefranch-de-Rouergue, Sauveterre-de-Rouergue, Belcastel, Cordes-sur-Ciel). Een gebied waar veel te doen is.

Voor de beschikbaarheid & actuele prijzen van Camping Qualité Le Païsserou ga je naar onze partners.

Camping Qualité Le Païsserou

Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Najac

Roc du Pont, 12270 Najac, Frankrijk

0033 (0)5 65 29 73 96
Engels, Frans, Nederlands, Spaans
mei - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.