Meer foto's

Camping Pré Fixe

Camping Pré Fixe is een mooie 4 sterren familiecamping met verwarmd zwembad in de buurt van Toulouse en uitzicht op de Franse Pyreneeën. Profiteer van een prachtige, groene omgeving en het uitzicht over de Pyreneeën. Pré Fix is een ontspannen en gezellige camping voor echtparen, ouders en (jonge) kinderen. De kleine terrassencamping Pré Fix bied 32 ruime, schaduwrijke, afgebakende kampeerplaatsen. Daarnaast zijn er compleet ingerichte houtenchalets, luxe lodge tent en wigwams te huur. Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig op het terrein.

Eigen wijnbar & restaurant

Uniek op camping Pré Fixe is de de aanwezigheid van een gezellige wijnbar (de eigenaar is een sommelier) met wijnen uit de omgeving en een restaurant Le Bistro waarbij gekookt wordt met lokale producten.

Kamperen in de Haute-Garonne

Camping Pré Fix is uitstekend gelegen om de vele monumenten en musea in Toulouse te bezoeken. Bezoek tijdens jouw vakantie ook Lourdes en de vele heiligdommen, zoals de beroemde grot bij Lourdes en de basiliek Notre-Dame-du-Rosaire en de Basiliek van de Onbevlekte Ontvangenis. Andere mogelijkheden zijn een bezoek aan Carcassonne, De Pic du Midi, een van de mooiste plekken in de Midi-Pyrénées, het plaatsje Saint-Bertrand de Comminges en de thermale baden van Luchon. Ook sportief kun je veel kanten op in de omgeving van de Haute-Garonne. Paardrijden, wildwatersporten (raften, hydrospeed, canyoning, kanoën), wandelen, fietsen, paragliding, klimmen en speleologie.

Overige information van deze accommodatie

Camping Pré Fixe
Frankrijk Midi-Pyrénées Haute-Garonne

Route de Saint-Gaudens, 31420 Cassagnabère-Tournas

Engels, Frans
mei - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe