Camping Moulin De Liort

De 18 zeer ruime staanplaatsen liggen allemaal langs de rivier en hebben zon en schaduw. De heuvelachtige en bosrijke omgeving is ideaal voor wandelen en uitstapjes. Voor wandelaars hebben we uitgebreide informatie en routebeschrijvingen. Ook de sportieve fietsers kunnen bij ons hun hart ophalen. In het hoogseizoen hebben we vooral gezinnen met jonge kinderen. Ons publiek is overwegend Nederlandstalig. In het hoogseizoen organiseren wij allerlei activiteiten; ook voor kinderen. Bijvoorbeeld: gegidste wandelingen, bezoek aan een boerderij, kampvuur, knutselen met natuurlijke materialen. In de buurt is er mogelijkheid voor paardrijden.
Buiten het seizoen ontvangen wij vooral stellen zonder kinderen. Aan huis is een kampwinkel, waar u o.a. terecht kunt voor groente uit de moestuin, elke dag vers brood, eieren van onze kippen, diverse soorten wijn, honing van onze bijen en vruchtensap. In de dorpen in de buurt vindt u allerlei winkels, supermarkten restaurants en dienstverlening. Op het terras van de bar is het heerlijk toeven in de ochtendzon met een espresso of een cappuccino. ’s Avonds kan men terecht voor een biertje of een goed glas wijn of vruchtensap. Wij bakken elke avond frites en op zondag pannenkoeken.

Vakantie in de natuur van Aveyron

Het authentieke karakter van de streek, de wilde natuur, de variatie aan landschappen en het uitgebreide cultuurgoed bieden voor elk wat wils. In de rivier kunnen de kinderen lekker poedelen en op 7 km afstand kan men zwemmen in een grotere rivier: de Viaur. Op 25 km afstand is een groot meer. De streek is bekend om z’n bastides (vestingstadjes), zoals Villefranche de Rouergue, Sauveterre en Najac, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Er zijn pittoresque markten en veel middeleeuwse architectuur. Rodez, Albi, Montauban, Toulouse, Millau en Cahors zijn grotere steden, die maximaal binnen anderhalf uur te bereiken zijn. Ze hebben elk hun eigen karakter met veel stedenschoon en een rijke historie. Tempeliers en Katharen hebben hun stempel gezet op het bewogen verleden van de Midi Pyrenees.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Moulin De Liort:

Camping Moulin De Liort
Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron La Salvetat-Peyralès

Moulin de Liort, 12440 La Salvetat-Peyralès

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe