Algemene gegevens

Staanplaatsen: 245
Huuraccommodaties: 29

Camping Los Batanes

Camping Los Batanes in Albacete is een familiecamping in Castilië-la-Mancha met zwembad aan meer in Spanje. De camping heeft een aantal kampeerplaatsen geschikt voor kampeerders met tent en caravan. Er zijn huuraccommodaties, zoals chalets en bungalows. Camping Los Batanes beschikt over een mooi zwembad met peuterbadje, een speelveld, verschillende spelen en een klimmuur. De camping is ideaal voor natuurliefhebbers, gezinnen met kinderen en rustzoekers. Persoonlijke service en hoge kwaliteit is erg belangrijk op deze camping. In en buiten het zwembad worden er voor kinderen diverse activiteiten georganiseerd. Op de camping bevindt zich ook een gezellig restaurant waar u terechtkunt voor heerlijke gerechten.

Vakantie in Spanje

Camping Los Batanes bevindt zich in een prachtige omgeving vol met lagunes, grotten en een natuurpark. Hier kunt u prachtige wandelingen maken, fietsen en watersporten beoefenen. De regio Castilla-La Mancha heeft een prachtig cultureel erfgoed. Een voorbeeld is te vinden in het centrum van Villanueva de los Infantes en Plaza Mayor. In de directe omgeving is de gemeente Tomelloso vindt u een breed scala aan musea en andere bezienswaardigheden.

We hebben een aantal opties voor Camping Los Batanes voor je op een rijtje gezet:

Camping Los Batanes

Spanje Castilië-La Mancha Albacete Ossa de Montiel

Lagunas de Ruidera, 02611 Ossa de Montiel

+34 (0)9 26 69 90 76
Engels, Spaans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.