Algemene gegevens

Staanplaatsen: 64
Huuraccommodaties: 28

Camping les Tomasses

Camping les Tomasses in Belgentier is een mooie familiecamping met verwarmd pierenbad en zwembad en activiteiten voor kinderen en tieners midden in de natuur aan de oever van de rivier in de Var. Kom genieten van de zeer ruime schaduwrijke en zonnige standplaatsen, elk uitgerust met water en stopcontacten (10A) of de nieuwe stacaravans uitgerust met airconditioning, televisie en wifi. Er is een kinderspeelplaats met trampoline, een sportterrein, een mini-boerderij, een bar en een restaurant. De camping ligt dicht bij vele toeristische plaatsen en op 20 km van de stranden van de Middellandse Zee, Hyères en Toulon. Op camping les Tomasses zult u zich zeker niet vervelen en de kinderen zullen zich de hele vakantie prima vermaken.

Kamperen in de Var

Vanaf camping les Tomasses kunt u alle kanten op. Ga een dagje naar een leuke stad, maak mooie wandelingen in de natuur of rijd een stukje verder naar zee. Deze camping is zeer geschikt voor natuurliefhebbers, avonturiers, gezinnen met (jonge) kinderen en zwemliefhebbers.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Tomasses voor je op een rijtje gezet:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €17 €22 €39 per nacht
Extra persoon €4 €4 €6 per nacht
Kind 3-12 jaar €3 €3 €5 per nacht
Hond €2 €2 €5 per nacht
Mobile home 6p €42 €55 €127 per nacht

Camping Les Tomasses

Frankrijk Provence Var Belgentier

Chemin du Maoupas, 83210 Belgentier

+33 (0)4 94 48 92 70
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.