Algemene gegevens

Staanplaatsen: 100
Kampeerterrein: 3,8 ha
Hoogte: 500 m

Camping Les Restanques

Camping Les Restanques is een mooie familiecamping in het Regionale Natuurpark van de Verdon in de Var (Provence). De groene camping is ideaal als vertrekpunt voor wandelingen en het ontdekken van de Gorges du Verdon. De camping biedt 100 ruime kampeerplaatsen en heeft een gezellige restaurant.

Camping in de Var

Camping Les Restanques ligt op 10 km van het meer van Sainte Croix en u bent op 5 minuten van Bauduen, een charmant Provençaals dorp met een strandje en kleine baaien. Ideaal voor watersport, een bootje huren, te vissen, kanoën, waterfietsen. Hier vindt u divers cafés en restaurants, kleine winkels en is er een markt op zondag in de zomer. U bent in 20 minuten in de Gorges du Verdon. Een prachtig gebied! U kunt hier prachtig wandelen en een kano huren om de Gorges te ontdekken. U kunt ook wandelen in de heuvels van de Haut Var.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Restanques voor je op een rijtje gezet:

100

3,8 ha

500 m

Camping Les Restanques

Frankrijk Provence Var Bauduen

Quartier brun, 3995 D 49, 83630 Bauduen

+33 (0)4 94 70 08 58
Frans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.