Algemene gegevens

Staanplaatsen: 80
Hoogte: 300 m

Camping Les Ombrages

Camping Les Ombrages is een rustige familiecamping aan de rivier de Dordogne, gelegen tussen Sarlat en Souillac. We zitten hier in de Périgord-Noir. Het heeft alle ingrediënten voor een rustige dan wel een sportieve vakantie. Vissen, kanoën of zwemmen in de rivier de Dordogne. Fietsen of wandelen op een uitgebreid netwerk van uitgezette routes. Op het campingterrein is sportterrein met tennis, pétanque, volleybal, pingpong en deel met kinderspelen. Verder kunnen er kano’s en andere vrijetijds-artikelen gehuurd worden. U kunt met uw eigen tent komen en daarvoor gelden de dagprijzen. U kunt ook een volledig ingerichte tent voor 4/5 personen huren.

Kamperen in de Dordogne

De Dordogne kent een grote variëteit aan landschappen, geuren en kleuren, die behoren tot de natuurlijke monumenten van de regio. Maar ook de stenen monumenten mogen er zijn: kastelen, grotten, pittoreske dorpjes en steden, waar men op een terras gemoedelijk ontvangen wordt om te eten en te drinken. En dan zijn er natuurlijk de bekende lekkernijen: truffels, noten, geitenkaas, die hun plek vinden in een smakelijke regionale keuken. Huurt u een kano, dan kunt u zelfstandig de Dordogne afzakken langs de hoge rotswanden, door de bossen en de kastelen vanaf de waterkant bekijken. Eén of tweedaagse tochten. Vertrek en eindpunt bij camping Les Ombrages. In Sarlat, 800 meter vanaf de camping, worden vooral in juli en augustus veel activitenten georganiseerd. Daar zijn ook de andere voorzieningen, zoals winkels, de post en de bank.

We hebben de beste opties voor Camping Les Ombrages voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Ombrages

Frankrijk Aquitaine Dordogne Sarlat

Rouffillac, 24370 Carlux

0033 (0)9 53 53 25 55
Frans
half april - half oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.