Algemene gegevens

Staanplaatsen: 26
Huuraccommodaties: 9

Camping les Mouettes

Camping les Mouettes in Plérin-sur-Mer is een kleine camping aan zee in de Côtes-d’Armor in Bretagne. Vanaf deze camping loopt u zo naar het strand. Een heerlijke vakantiebestemming voor strandliefhebbers, gezinnen met (jonge) kinderen en wandelaars. Deze fijne camping heeft 26 kampeerplaatsen en 9 huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. De huuraccommodaties zijn mobile homes, geschikt voor vier tot en met zes personen en goed onderhouden.

Kleine camping in Bretagne

Als u op camping les Mouettes staat hoeft u zich zeker niet te vervelen. Op het terrein is niet zo veel te doen, maar in de omgeving kunt u allerlei leuke activiteiten ondernemen. Doe bijvoorbeeld een cursus (wind)surfen op het strand. Of bezoek een van de vele dorpjes in de buurt en struin over de wekelijkse markten. Voor de kinderen is er in de buurt van de camping een leuk zwembad met waterglijbanen. Hiervoor moet u wel even de auto pakken.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Mouettes (Côtes-d'Armor) voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Mouettes (Côtes-d’Armor)

Frankrijk Bretagne Côtes-d'Armor Plérin-sur-Mer

4 rue de la Ville Ernault, 22190 Plérin-sur-Mer

+33 (0)2 96 94 05 05
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.