Algemene gegevens

Staanplaatsen: 28
Huuraccommodaties: 10

Camping Les Graves

Camping Les Graves in Saint-Pierre-Lafeuille is een kleine camping met buitenzwembad gelegen in de Lot in de regio Occitanië. De camping beschikt over verschillende stacaravans, chalets, cabanes en staplaatsen voor je eigen tent, caravan of camper. De camping heeft een mooi buitenzwembad met een bad voor de kinderen en een prachtig uitzicht. Daarnaast kan je op de camping heerlijk eten in de snackbar. Zoals bijvoorbeeld eendenconfit, Quercy meloen, walnoten, wijn en nog veel meer. Verder kan je elke ochtend brood halen om heerlijk mee te ontbijten.Als je het leuk vind om te sporten is deze camping zeker geschikt. Camping Les Graves  beschikt over een tafeltennis tafel, mountainbike verhuur en een speeltuin voor de kinderen.

Ontdek de Lot

Rondom Camping Les Graves in het zuiden van Frankrijk is genoeg te doen. Zo kan je heerlijk wandelen door de natuur van de Lot, grotten bekijken, mountainbiken en heerlijk zwemmen in de vele meertjes die de Lot rijk is. Daarnaast kan je heerlijk kanoën en de plaatsen Autoire, Saint-CirqLapopie, Carrennac, Loubressac, Cardaillac and Capdenac le Haut bezoeken.

Voor de beschikbaarheid & actuele prijzen van Camping Les Graves ga je naar onze partners.

Camping Les Graves

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Saint-Pierre-Lafeuille

1459 avenue Saint Pierre, 46090 Saint-Pierre-Lafeuille

0033 (0)5 65 36 83 12
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.