Algemene gegevens

Staanplaatsen: 145
Huuraccommodaties: 36

Camping Le Val de l’Arre

Camping Le Val de l’Arre is een mooie familiecamping gelegen in de Languedoc-Roussillon. Deze 3-sterren camping Le Val de l’Arre in de zuidelijke Cevennes heeft voor u en uw gezin een ontspannen vakantie in de aanbieding, met de zon van de mediterrané. Deze familiecamping volstaat in meerdere opzichten: een zwembad met ligstoelen, een kinderbad, de prettige speeltuin, een winkel voor de dagelijkse benodigdheden, WIFI en wasmachines.En er is een leuke ‘snack’ gelegenheid die van alles te bieden heeft: het is deels een ijskiosk met terras, maar ook pannenkoeken, warme gerechten, themagerechten, alles om uw lekkere trek mee te stillen. De 135 campingplaatsen langs de rivier de Arre zijn ruim en bieden afbakening door bomen, die weer voor de gewenste schaduw zorgen. De rustige rivier l’Arre is een heerlijke zwemplaats voor de kinderen. Ook de verschillende rivieren in de omgeving zoals la Vis of l’Hérault zijn uitermate geschikt om te zwemmen en te duiken. Jongeren springen graag bij de rotsen en duiken zo het water in. Een klein bassin aan de rand van de rivier laat de dreumesjes en peuters ook spatteren. Zin in sport of spel? Jeu de boules wordt beoefend met daarbij wekelijkse toernooien, kaartspelletjes, animatieavonden met verschillende themas (2x per week). Sportliefhebbers komen voldoende aan bod: een volleybalterrein, streetbasket en buiten- of binnentafeltennistafels, tv en recreatiezaal.

Kleine camping in de Cevennes

De omgeving rondom de camping is heel erg veelzijdig, de camping is gelegen tussen de zee en de bergen in. De ideale plek voor natuur- en wandelliefhebbers. Er zijn verschillende wandelpaden en fietspaden uitgezet in de omgeving. Ontdek alle specialiteiten op elk gebied van deze regio in Frankrijk.

We hebben de beste opties voor Camping Le Val de l’Arre voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Val de l’Arre

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Le Vigan

Route du Pont de la croix, 30120 Le Vigan

0033 (0) 46 78 10 277
Engels, Frans, Nederlands
april - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.