Algemene gegevens

Staanplaatsen: 41
Huuraccommodaties: 30
Kampeerterrein: 3,5 ha

Actieve camping Saint Laurent

Camping Saint Laurent in Ploemel is een actieve camping in de Golf van Morbihan met de stranden van Carnac in de buurt in het mooie Bretagne. De camping beschikt over een overdekt en verwarmd zwembad voor urenlang waterplezier. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers en liggen in een pijnbomenbos van 3,5 hectare. De plekken zijn afgebakend en alle plaatsen beschikken over een elektriciteitsaansluiting. Het sanitair is geschikt voor mindervaliden. Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid om een vakantie te boeken Op de camping vindt u een snackbar met lekkere afhaalmaaltijden en gratis WiFi-verbinding. Kom genieten van het overdekte en verwarmde zwembad op camping Saint Laurent. Daarnaast is er ook een Kids Club waar kinderen nieuwe vriendjes kunnen maken. Tijdens het hoogseizoen organiseert de camping leuke animatie en sportieve activiteiten voor het  hele gezin. Sportliefhebbers zijn  te vinden op het volleybalterrein of het basketbalveld. Voor kinderen is er een speeltuin aanwezig op de camping.

Cultuur in Bretagne bij camping Saint Laurent

Op 300 meter van camping Saint Laurent vindt u een 18-holes golfbaan, ideaal voor golfliefhebbers. Ontdek ook de stranden en de grillige kust langs de Atlantische oceaan. Houdt u van cultuur en historie? Bezoek de kapel Notre Dame de Pitié in Ploemel. Ook de grote stenen in Carnac zijn een bezienswaardigheid. Op 25 minuten van de camping ligt het stadje Vannes met de typische Bretonse huisjes.

Voor de beschikbaarheid & actuele prijzen van Camping Le Saint Laurent ga je naar onze partners.

Camping Le Saint Laurent

Frankrijk Bretagne Morbihan Ploemel

Kergonvo, 56400 Ploemel

0033 (0)2 97 56 85 90
Engels, Frans
half april - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.