Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 10 ha
Hoogte: 300 m

Camping Le Rêve

Camping Le Rêve is een gezellige kleine camping in Le Vigan in het departement de Lot in de natuur van de Midi-Pyrénées. De camping heeft ruime tot zéér ruime staanplaatsen (120-150 m²), allemaal voorzien van een aansluitpunt voor stroom. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. Uw heeft keuze uit standplaatsen met uitzicht, schaduw of in het bos. Er zijn ook huuraccommodaties beschikbaar voor kampeerders die meer luxe willen. Het sanitair is modern en wordt goed schoongehouden. Camping Le Rêve beschikt over een verwarmd zwembad en peuterbadje. Daarnaast is er een gezellige bar, restaurant met eenvoudige maaltijden en streekgerechten, afhaalmaaltijden en vers brood.

Kamperen in de Lot

Het landschap van de Lot is licht glooiend tot heuvelachtig en hierdoor uitstekend voor leuke wandelingen en avontuurlijke fietstochten (diverse routes beschikbaar in de receptie). Camping Le Rêve ligt op 5 km van het dorp Le Vigan. Een leuk stadje met diverse kleine winkeltjes. Ook het dorpje Gourdon ligt vlak bij, hier vindt u 5 supermarkten en op zaterdag een gezellige Franse markt. In een straal van ongeveer 25 kilometer liggen diverse bezienswaardigheden en dorpjes, zoals Roc-amadour, Sarlat, Cahors, Padirac, etc.

Voor de beschikbaarheid & actuele prijzen van Camping Le Rêve ga je naar onze partners.

Camping Le Rêve

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Le Vigan

Lieu-dit Revers, 46300 Le Vigan en Quercy

0033 (0)5 65 41 25 20
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half mei - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.