Camping Le Prahay

Camping Le Prahay is een gemoedelijke charme camping op een rustige plek aan de oever van een riviertje in de Belgische Ardennen. Op de middelgrote familiecamping kun je overnachten in knusse bell-tenten van Geardropper. De tent staat midden in de natuur, omringd door bossen. De kinderen kunnen tijdens de vakantie lekker spetteren in de rivier of leven zich uit in de speeltuin. Bij het gezellige restaurant met terras kun je een heerlijk hapje eten. Je kunt ook een lekkere hap afhalen bij de snackbar. Op de camping kun je kajaks lenen voor een mooi tochtje op het water.

Ingerichte tenten voor 5 personen

De tenten zijn geschikt voor 5 personen en zijn sfeervol ingericht. Binnen in de tent kun je twee slaapkamers en een ruim woongedeelte vinden. De accommodatie is voorzien van een elektrische koelbox, stroompunten, kookuitrusting en verlichting. Het enige wat je zelf mee hoeft te nemen zijn wat handdoeken en kleding. In deze tipi-tent kun je het echt kampeergevoel ervaren, zonder je comfort in te hoeven leveren.

Vakantie in de Belgische Ardennen

De camping ligt direct aan de rivier de Semois en op minder dan 20 minuutjes van het stadje Bouillon. De plaats behoort tot een van de mooiste steden van de Ardennen en is vooral bekend door het middeleeuwse kasteel.  In de omgeving kun je verder allerlei sportieve activiteiten ondernemen, zoals fietsen, wandelen, mountainbiken, kanoën en paardrijden.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Le Prahay – Geardropper voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Prahay – Geardropper
België Wallonië Luxemburg Poupehan

Rue de la Chérizelle 48, 6830 Poupehan (Bouillon)

0031 (0)850606233
Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.