Algemene gegevens

Staanplaatsen: 33
Huuraccommodaties: 2

Camping Langs de Dedemsvaart

Camping Langs de Dedemsvaart is een kleine en autovrije camping met ruime plaatsen gelegen aan een kanaal in Overijssel. Op de camping kun je kamperen met je eigen camper, tent of caravan. Daarnaast is het ook mogelijk en een chalet of caravan te huren. In het midden van het kampeerveld kun je gezellig een potje jeu-de-boules spelen met de andere campinggasten. Je kunt gratis gebruik maken van het Wifi-netwerk.

Zien en doen in Overijssel

In de omgeving van de camping kun je heerlijk fietsen en wandelen. De natuur van Overijssel is veelzijdig: moeraslandschappen, heidevelden, en uitgestrekte bossen. De provincie kent genoeg natuurgebieden. Het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug is een groot natuurgebied dat bestaat uit groene bossen en glooiende heidevelden. Er is ook genoeg fauna te vinden en ontdekken. Je kun er onder andere de das, vos, ree, en 75 verschillende soorten vogels spotten. Als je op zoek bent naar rust is dit gebied zeker een aanrader. Daarnaast kun je in Overijssel Het Nationaal Park Weerribben-Wieden vinden. Het natuurpark is het grootste laagveenmoeras van Noordwest-Europa. De natuur wordt gekenmerkt door meren, plassen, en kanalen, afgewisseld met veengebieden, rietlanden, en schitterende bossen. Ook de toeristische trekpleister Giethoorn ligt in de provincie. Ontdek de stad met de bootje en geniet van het zonnetje. Fietsliefhebbers kunnen terecht in het Nationaal Landschap Noordoost-Twente. Maak een fietstocht door het heuvelachtige landschap en geniet van de mooie vergezichten op het Nederlandse platteland. Ook mag een bezoek aan de historische steden Zwolle, Kampen en Deventer zeker niet ontbreken tijdens je kampeervakantie in deze mooie provincie.

We hebben een aantal opties voor Camping Langs de Dedemsvaart voor je op een rijtje gezet:

Camping Langs de Dedemsvaart

Nederland Overijssel Hardenberg Dedemsvaart

Tottenhamstraat 8-A, 7701 BM Dedemsvaart (Nederland)

Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.