Camping Langs de Dedemsvaart

Camping Langs de Dedemsvaart is een kleine en autovrije camping met ruime plaatsen gelegen aan een kanaal in Overijssel. Op de camping kun je kamperen met je eigen camper, tent of caravan. Daarnaast is het ook mogelijk en een chalet of caravan te huren. In het midden van het kampeerveld kun je gezellig een potje jeu-de-boules spelen met de andere campinggasten. Je kunt gratis gebruik maken van het Wifi-netwerk.

Zien en doen in Overijssel

De camping ligt in het noordoosten van Overijssel, vlakbij de streek het Reestal. Dit gebied heeft een gevarieerd landschap met bossen, heidevelden en oude houtwallen. Verder kun je er ook bijzondere dieren en planten vinden. Bij uitstek dus een heerlijk wandel- en fietsgebied. Daarnaast kun je in de omgeving van de camping veel leuke uitstapjes ondernemen. Ga bijvoorbeeld naar attractiepark Slagharen (4 km), Museum de Wemme in Zuidwolde (13 km) of dierenpark Wildlands Emmen (30 km).

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Langs de Dedemsvaart eenvoudig bij:

Camping Langs de Dedemsvaart
Nederland Overijssel Hardenberg Dedemsvaart

Tottenhamstraat 8-A, 7701 BM Dedemsvaart (Nederland)

+31 (0)523 617 103
Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe