Algemene gegevens

Staanplaatsen: 58
Huuraccommodaties: 39
Kampeerterrein: 4,5 ha

Camping Landes Bleues

Camping Landes Bleues in Aureilhan is een familiecamping tussen land en zee in de Landes in de Aquitaine. Kinderen genieten van het heerlijk verwarmde zwembad en de vele activiteiten in de kidsclub. De kampeerplaatsen liggen verspreid over het kampeerterrein van 4 hectare. De plaatsen zijn ruim, vlak en begroeid met gras. De camping verwelkomt tenten, caravans en campers. Er is voldoende schaduw en alle plekken zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Het sanitairgebouw is geheel gerenoveerd en tevens is er een wasserette. Naast kamperen kunt u ook een mobil-home huren die van alle gemakken is voorzien. De camping is afgesloten met een slagboom welke dicht is tussen elf uur ’s avonds en half zeven ’s ochtends. Geniet van een lekkere maaltijd in het restaurant of drink een drankje aan de bar. Elke ochtend kunt u ontbijten met vers brood en lekkere Franse croissants. Bij de receptie kunt u gratis gebruikmaken van WiFi. Camping Landes Bleues beschikt over een overdekt en verwarmd zwembad met bubbelbad, een peuterbadje voor de kleintjes en een aantal waterglijbanen. Tijdens warme daken kan het dak van het zwembad geopend worden. Elke zondagavond tijdens de maanden juli en augustus is er nachtzwemmen. In de zomermaanden is er een kidsclub met activiteiten voor de kleintjes tussen 10 en 12 uur ’s ochtends. In de middag en avond zijn er sporttoernooien, thema-avonden en jeu de boules toernooien.

Ontspannen in de Landes op camping Landes Bleues

Rondom camping Landes Bleues liggen tal van fietspaden en wandelpaden. Neem bijvoorbeeld het pad ‘Les Etangs de la Mailloueyre’ die u langs de duinen en het bos leidt. Aan het rand van het meer van Aureilhan-Mimizan groeien 300 verschillende bloemsoorten, een waar paradijs. In het meer kunt u vissen, bootjes huren, waterfietsen en relaxen aan het strand. Koop een kaartje en maak een ritje in de trein op het station van Sabres en laat u meenemen naar een ander tijdperk. Houd u van snelheid? Ga dan karten op de kartingbaan die op 20 minuten van de camping ligt. Leer ook surfen op de golven van de zee en boek een golfcursus.

We hebben de beste opties voor Camping Landes Bleues voor je op een rijtje gezet:

Camping Landes Bleues

Frankrijk Aquitaine Landes Aureilhan

295, route de Castelnau, 40200 AUREILHAN

0033 (0)5 58 09 01 42
Engels, Frans, Spaans
april - half september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.