Algemene gegevens

Staanplaatsen: 53
Huuraccommodaties: 71
Kampeerterrein: 5 ha
Hoogte: 55 m

Camping Lac de Thoux St-Cricq

Camping Lac de Thoux St-Cricq in Thoux is een 3 sterren camping aan de oever van een meer in de buurt van Toulouse in de Gers in de Midi-Pyrénées. Een heerlijke vakantie voor kinderen die urenlang genieten in het zwemparadijs. Op een bebost terrein liggen de kampeerplaatsen verspreid over de camping. Enkele plekken zijn toegankelijk voor mindervaliden. Het is toegestaan om een houtskoolbarbecue mee te nemen voor een goede maaltijd. Geniet van het water en neem een plekje bij de oever voor dezelfde prijs als een ‘gewone’ plek. Ook verhuurt de camping bungalows en stacaravans. U kunt op de gehele camping gebruikmaken van WiFi. Ontbijt elke ochtend met vers brood en Franse croissants.

Het zwemparadijs is het hart van camping Lac de Thoux St-Cricq. Kinderen beleven veel plezier op de waterglijbanen, onder de watervallen en voor de kleintjes zijn er twee peuterbadjes. Eenmaal per week is het zwembad ook ’s avonds open. In de ochtend is er een gratis Kids Club voor kinderen van 4 tot 11 jaar. Bij aankomst wordt u een welkomstcocktail aangeboden. In vorm blijven doet u tijdens de aquagymlessen of Zumba. Volop animatie: dansavonden, karaoke en sportieve activiteiten. Ook voor wellness is dit de ideale plek: er is een sauna, een jacuzzi en schoonheidsbehandelingen.

Camping Lac de Thoux St-Cricq aan meer

Toulouse ligt niet ver van camping Lac de Thoux St-Cricq waar u de basiliek Saint-Sernin en andere prachtige gebouwen kunt vinden. Bezoek ook de vele kastelen, kerken en molens in de Gers. De innerlijke mens komt ook aan zijn trekken in de Midi-Pyrénées. Proef foie gras, honing en natuurlijk Franse wijn, specialiteiten uit de regio. Maak een tripje met het hele gezin naar het dierenpark African Safari.

Camping Lac de Thoux St-Cricq

Frankrijk Midi-Pyrénées Gers Thoux

32430 Thoux

+33 (0)5 62 65 71 29
Engels, Frans
eind maart - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.