Algemene gegevens

Staanplaatsen: 45
Huuraccommodaties: 9
Kampeerterrein: 2,1 ha

Camping La Soleia d’Oix

Camping La Soleia d’Oix is een charme camping met zwembad in Spanje, gelegen in de bergen van L’Alta Garrotxa (Catalonië). De camping beschikt over een bar, restaurant, speeltuin, zwembad en boerderij. Naast ruime kampeerplaatsen verhuurtt de camping ook bungalows en gastenkamers (bed and breakfast). De camping is ideaal voor buitenmensen, natuurliefhebbers en rustzoekers.

Vakantie in Catalonië

Op ruim een uur rijden van de Spaanse kust en 50 km ten noordwesten van de stad Girona ligt het pachtige, rustige gebied rustige gebied La Garroxtxa. De vulkanen zijn hier veranderd in glooiende, vruchtbare heuvels. Het gebied wordt in tweeën gedeeld door de Rio Fluvia. Dit mooie gebied mag je niet overslaan als je op vakantie bent in het binnenland van Catalonië of aan de Costa Brava. Ten noorden van de rivier ligt L’Alta Garrotxa, een prachtig gebied in het oosten van de Pyreneeën door de diversiteit in landschappen en natuur. Het gebied biedt een breed scala aan activiteiten in de bergen, zoals wandelen, mountainbiken, klimmen en paardrijden. Ten zuiden van de rivier ligt Baixa Garrotxa. Het gebied is ideaal voor het maken van mooie wandelingen, fietstochten, paardrijden en vulkanen beklimmen. Baixa Garrotxa is een paradijs voor speleologen (meer dan 100 grotten) en populier voor het maken voor trektochten. De Spanjaarden komen hier vooral om van de natuur te genieten en te eten in één van vele goede authentieke restaurants.

Camping La Soleia d’Oix

Spanje Catalonië Gerona Oix

Mas Can Vilà, 17856 Oix

+34 (0)972 294 029
Engels, Frans, Spaans
het hele jaar open

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.