Accommodaties & reserveren

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 72
Huuraccommodaties: 15
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 100 m

Camping La Plage

De traditionele camping La Plage is gelegen langs de rivier de Dordogne in het hart van de toeristische trekpleisters van de Lot. De familiecamping heeft genoeg schaduw en heeft een meer gelegen aan de camping waar u een verfrissende duik kunt nemen. Het 2 hectare grote park biedt 57 ruime staanplaatsen en heeft 15 bungalows te huur. De campingeigenaren zijn continu tot uw beschikking om de kwaliteit en het comfort van uw verblijf te garanderen. Camping la Plage is toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit. Zo kunt u met de hele familie de camping betreden.

Vakantie in de Dordogne

De camping is gelegen bij het dorp Meyronne en kijkt uit op het bed van de Dordogne. Deze streek kent een hele mooie natuur waar veel te beleven valt. Binnen 30 kilometer van de camping ontdekt u de mooie dorpen Carennac, Autoire, Loubressac, Collonges la Rouge en Turenne. Zo heeft u heel de vakantie genoeg te beleven.

Voor de beschikbaarheid & actuele prijzen van Camping La Plage ga je naar onze partners.

Camping La Plage

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Meyronne

Rive gauche de la Dordogne, 46200 Meyronne

0033 (0)56 53 22 32 6
Engels, Frans
juni - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.