Algemene gegevens

Staanplaatsen: 42
Huuraccommodaties: 8

Camping La Grenouille

Camping La Grenouille is een gezellige familiecamping bij het stadje Goudargues in het departement Gard in de regio Occitanië. De camping beschikt over een heerlijk zwembad met kleuterbad, waar de kinderen zich uitstekend zullen vermaken. De camping is heerlijk groen en ligt aan de oevers van de rivier de la Cèze. Het is dus de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving. Je kunt bungalows, lodge tenten, stacaravans en gewone staanplaatsen te huur.

Geniet van de natuur

De camping ligt in het mooie dorpje Goudargues en aan de rand van de rivier. Alle winkels en faciliteiten zijn zijn te voet bereikbaar en deze zijn ook in het laagseizoen geopend. Iedere woensdag ochtend is er een markt, er is ook kano verhuur voor het hele gezin, wandelingen, rust alles wat u nodig heeft! Rond de prachtige rivier kun je goed wandelen en fietsen.

We hebben een aantal opties voor Camping La Grenouille voor je op een rijtje gezet:

Camping La Grenouille

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Goudargues

Avenue du Lavoir, 30630 Goudargues

+33 (0)4 66 82 21 36
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.