Algemene gegevens

Staanplaatsen: 105
Huuraccommodaties: 6

Camping La Cascade

Camping La Cascade in Tonnerre is een middelgrote camping met zwembad in de Yonne gelegen aan de rivier Armançon. De familiecamping in Bourgogne beschikt over mooi ingerichte chalets en ruime kampeerplaatsen. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping La Cascade een leuk animatieprogramma, een speeltuin en een zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht bij de snackbar. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een wandel- en fietsvakantie, voor een kindvriendelijke vakantie en voor een vakantie aan een rivier.

Kamperen in de Yonne

In de omgeving van Camping La Cascade in Noord-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals  fietsen, mountainbiken, paardrijden en wandelen vind je in Yonne interessante bezienswaardigheden. Huur bijvoorbeeld een boot en ga heerlijk varen op het kanaal van de Bourgogne die voor de camping langs loopt. Ook is het een absolute aanrader een prachtige wijnreis te maken over de wijngaarden van de Yonne.

We hebben een aantal opties voor Camping La Cascade (Yonne) voor je op een rijtje gezet:

Camping La Cascade (Yonne)

Frankrijk Bourgogne Yonne

Av Aristide Briand, 89700 Tonnerre

+33 (0)3 86 55 15 44
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.