Algemene gegevens

Staanplaatsen: 280
Huuraccommodaties: 21

Camping Klein Canada

Camping Klein Canada is een gezellige camping met zwembad die beschikt over kampeerplaatsen, glamping-tenten, en chalets gelegen in de natuur van Noord-Limburg. Er is ook een mogelijkheid om een kampeerplaats met privé sanitair te huren. Op de camping valt genoeg te beleven. Zo is er een fijn buitenzwembad met waterglijbaan, binnenzwembad, sportterrein, tennisbaan en visgelegenheid. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin, in het peuterzwembad, in de kinderboerderij of tijdens activiteiten van het animatieteam.

Vakantie in Limburg

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de provincie Limburg. Het Nationaal Park De Groote Peel is een prachtig natuurgebied op de grens van Limburg en Noord-Brabant. Het landschap van van de Groote Peel kenmerkt zich door moerassen, heidevelden, bossen, waterplassen, en open vlakten. Daarnaast kun je er ook veel verschillende soorten vogels spotten. Ieder jaar vliegen er zo’n 200 vogelsoorten rond in Nationaal Park De Groote Peel. Het natuurgebied is een van de meest vogelrijke gebieden van Nederland. Blauwborsten, roodborsttapuiten, geelgorzen, nachtzwaluwen, dodaars, waterrallen en vele andere prachtige vogels. Ook een bezoek aan de historische stad Maastricht mag zeker niet ontbreken. Maastricht is een schitterende stad vol historie, kunst, en cultuur. Ook is de stad een perfecte bestemming voor fijnproevers. roef een Limburgse vlaai of bezoek de wijngaarden rond Maastricht, uniek in Nederland.

We hebben een aantal opties voor Camping Klein Canada voor je op een rijtje gezet:

Camping Klein Canada

Nederland Limburg Afferden

Dorpsstraat 1, 5851 AG Afferden, Nederland

+31(0)70 8900 620
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.