Algemene gegevens

Staanplaatsen: 150
Huuraccommodaties: 23
Kampeerterrein: 5 ha
Hoogte: 260 m

Camping Kautenbach

Camping Kautenbach in kanton Wiltz ligt sensationeel in een bosrijke omgeving in het hart van de Luxemburgse Ardennen. Het is heerlijk vertoeven op camping Kautenbach, zowel voor de actieve wandelaar en mountainbiker als ook voor rustzoekers. In de beek kunnen kinderen heerlijk spelen en dammen bouwen maar ook vissen is mogelijk. De camping heeft een eerlijke duidelijke prijspolitiek je word niet verrast door verdekte kosten, douchen is inclusief en zonder muntsysteem. Al jaren hanteren wij een milieuvriendelijke bedrijfsvoering om de prachtige natuur waarin we liggen te behouden. De camping heeft hiervoor al ruim 10 jaar het ecolabel. Camping Kautenbach is al generaties lang een vaste plek voor het grote kampeerpubliek. Je kunt bij hen terecht voor één nachtje op doorreis als ook voor bijvoorbeeld een 3 weekse vakantie en alles daar tussenin.

De oudste camping van Luxemburg

De camping in Wiltz (de hoofdstad van de Luxemburgse Ardennen) bestaat in 2019 65 jaar en is hierdoor de oudste camping in Luxemburg. De camping heeft een grote bekendheid onder kampeerders in de Benelux. De camping heeft een bijzondere ligging in een cocoon aan het riviertje de Clerve. Veel families komen hier al generaties lang. De camping heeft een veelzijdig publiek, zoals wandelaars, doortrekkers, gezinnen met jonge kinderen, vriendenclubjes, mountainbikers, senioren, rustzoekers. In de Bistro vind je naast een ruime keuze aan gerechten en drankjes ook een groot whiskey assortiment. De camping is ideaal voor jonge gezinnen, één-ouder gezinnen, wandelaars, natuurliefhebbers, 50 plussers, kampeerders op doorreis, individuele motorrijders, en rustzoekers. In de omgeving van Camping Kautenbach zijn volop mogelijkheden voor uitstapjes zowel cultureel, culinair als voor shopping.

Voor de beschikbaarheid & actuele prijzen van Camping Kautenbach ga je naar onze partners.

Camping Kautenbach

Luxemburg Wiltz Kautenbach

An der Weierbaach, L-9663 Kautenbach

00352950303
Duits, Engels, Frans, Nederlands
21 januari - 19 december

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.