Algemene gegevens

Staanplaatsen: 197
Huuraccommodaties: 45

Camping Isis en Cévennes

Camping Isis en Cévennes is een prachtige familiecamping met zwembad gelegen in de Languedoc-Roussillon. Deze natuurcamping ligt in de Gard en is omgeven door prachtige natuur van het natuurpark de Cevennen. Op de camping bevindt zich een prachtig zwembad met peuterbadje waar iedere campinggast gebruik van mag maken. Maar als je liever een duik neemt in een koude rivier kan dat natuurlijk ook, want camping Isis en Cévennes ligt pal aan rivier de Hérault. Er zijn bijna 200 kampeerplekken beschikbaar voor tenten, caravans en campers. En naast kampeerplekken zijn er ook accommodaties te huur, zoals stacaravans, mobile homes en een pipowagen. Heb je een dag geen zin om te koken? Dan kan je aanschuiven bij het restaurant op de camping. Hier kan je samen met de kinderen heerlijke maaltijden nuttigen.

Kamperen in Languedoc-Roussillon bij camping Isis en Cévennes

Op camping Isis en Cévennes is genoeg te doen en je hoeft je dan ook zeker niet te vervelen deze vakantie. De camping organiseert excursies en thema-avonden op het terrein en er is animatie voor de kinderen. Verder staan er tafelvoetbaltafels en pool- en tafeltennistafels, een volleybalveld en een kleine speeltuin met schommels en een glijbaan voor de allerkleinsten. De omgeving is prachtig en zeer geschikt voor mooie wandelingen en fietstochten.

We hebben de beste opties voor Camping Isis en Cévennes voor je op een rijtje gezet:

Camping Isis en Cévennes

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Saint-Julien-de-la-Nef

Domaine de Saint Julien, 30440 Saint Julien de la Nef

0033 (0)4 67 73 80 28
Engels, Frans
april - oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.