Algemene gegevens

Staanplaatsen: 166

Camping Finida

Halverwege tussen Novigrad en Umag ligt Camping Finida, een rustige camping in de schaduw van naaldbomen en in de buurt van rotsstranden. Het is een goed onderhouden camping die uitgerust is met moderne kampeerinfrastructuur – een ideale plek voor een ontspannen vakantie in de natuur. Gebruik uw vakantie op de beste manier, door even weg te zijn van het stadsleven.

Camping Finida biedt 204 ruime kampeerplaatsen voor een tent of camper, met een oppervlakte van 80 tot 100 m2, de meeste met water- en stroomaansluiting, zelfs satelliet-tv.

De kust langs de camping varieert van grasvelden tot steenplateaus en betonnen oppervlakken. Als het te warm wordt, zoek dan beschutting tegen de zon op het terras van een nabijgelegen restaurant, waar drankjes en een heerlijke maaltijd worden geserveerd.

De sanitaire voorzieningen zijn goed onderhouden. De nabijgelegen winkel en kiosk hebben alles wat u nodig heeft voor een eenvoudige maaltijd, en als u iets meer nodig heeft, zijn Umag en Novigrad 10 minuten rijden met de auto of 30 minuten met de fiets.

Huisdieren zijn welkom – ze hebben zelfs hun eigen douches in sanitair punt nummer 3.

Breng de dag op zee door in een kano of boot. Huur een fiets en ga het binnenland in, verken de paden rond Umag of verder naar Terra Magica. En als u in de schaduw wilt slapen of een boek wilt lezen, ga uw gang. Dit is uw vakantie.

Camping Finida

Kroatië Istrië Umag

Križine 55a, 52470 Umag

+385 52 719 112
Engels, Kroatisch

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.