Algemene gegevens

Staanplaatsen: 74
Huuraccommodaties: 3

Camping Familial

Camping Familial in Malmedy is een middelgrote camping met zwembad in de provincie Luik. De familiecamping in Wallonië beschikt over verschillende kampeerplaatsen, chalets en stacaravans. Op de camping is genoeg te doen. Zo is er op Camping Familial een zwembad, animatie, een campingwinkel en een speeltuin. Als je geen zin hebt om te koken kan je op de camping terecht voor een heerlijke betaalbare maaltijd. In het weekend kan je ’s ochtends heerlijke verse broodjes verkrijgen. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie, voor rustzoekers en voor een vakantie met de hond.

Omgeving van Luik

In de omgeving van Camping Familial in het westen van België is meer dan genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals fietsen, paardrijden en wandelen vind je in Luik interessante bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld naar de meren Bütgenbach en Robertville of bezoek het kasteel Reinhardstein. Ook is het een aanrader het historische stadje Stavelot en het autovrije stadje Monschau in Duitsland te bezoeken. Verder is het leuk om de Chocoladefabriek Eupen en het safaripark van Aywaille te bezoeken.

Camping Familial

België Wallonië Luik Malmedy

Rue des Bruyères 19, 4960 Malmedy

0032 (0)80330862
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.