Algemene gegevens

Staanplaatsen: 45
Huuraccommodaties: 9
Kampeerterrein: 1,3 ha
Hoogte: 525 m

Camping du Viaduc

Camping du Viaduc in Pers is een familiecamping aan de oever van een meer in het zuiden van de Cantal in een rustige omgeving in de Auvergne. Een fijne bestemming voor liefhebbers van water en de natuur. De kampeerplaatsen zijn schaduwrijk en hebben een oppervlakte van 80 tot 110 vierkante meter. De plaatsen zijn afgebakend door hagen zodat u over voldoende privacy beschikt. Naast traditioneel kamperen in een tent, caravan of camper kunt u ook een chalet of mobilhome huren. De huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien en het gehele jaar beschikbaar. Geniet van het uitzicht op het prachtige meer van Saint Etienne Cantalès. Op de camping vindt u een snackbar, een campingwinkel en een bakkerij tijdens het zomerseizoen. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden. Kinderen vermaken zich op camping du Viaduc in de speeltuin met verschillende speeltoestellen. Ook beschikt de camping over een zwembad voor een frisse duik. Visliefhebbers komen ook graag op deze camping waar ze naar hartelust kunnen vissen op het meer. Verder is er een trampoline, een recreatieruimte en een tafeltennistafel. Ontmoet andere gasten op de jeu de boulesbaan.

Kamperen in de Cantal

Op camping du Viaduc kunt u kajaks huren om mooie vaartochten op het meer te maken. Er zijn drie stranden rondom het meer die worden bewaakt door een strandwacht. Een veilige omgeving voor uw kinderen. Bent u gek op water? Naast kajakken, kunt u hier ook waterskiën, kanoën en natuurlijk zwemmen. Wandelliefhebbers maken mooie tochten in de Cantal om de flora en de fauna te ontdekken. Verder kan men hier goed mountainbiken, karten en paragliden.

We hebben de beste opties voor Camping du Viaduc (Cantal) voor je op een rijtje gezet:

Camping du Viaduc (Cantal)

Frankrijk Auvergne Cantal Pers

Le Ribeyres, 15290 Pers

0033 (0)4 71 64 70 08
Engels, Frans
april - half oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.